קירה לוי, R.Na 
 נטורופתית מוסמכת

 

 

מרפאה נטורופתית
ריפוי וטיפול בעזרת תזונה, תוספי מזון, צמחי מרפא ודמיון מודרך
טיפול במחלות, יעוץ והכוונה לאורח חיים בריא

סרטן, יתר לחץ דם, סוכרת, השמנה, חוסר איזון הורמונלי, בעיות פריון, בעיות עיכול, אלרגיות ועוד.

 

 

אין בריאות בלי תנועה - פעילות גופנית וסרטן  |  נדב שרייבום  |  הסיפור של מירב יונס  |  עזרה למטפלים ברפואה משלימה  |  עזרה לנטורופתים  |  עזרה למטפלים  |  


מתכון בסיסי לקינואה

מקור: קירה לוי

חומרים:
1 כוס קינואה
1 בצל גדול
2 כפות שמן זית
כוס ורבע מים
מלחפלפל, כמון ו/או כורכום

אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן זית בסיר.
2. מוסיפים לסיר את כוס הקינואה ומערבבים עד שכל הקינואה מכוסה בשמן. מוסיפים את התבלינים.
3. מוסיפים כוס ורבע מים קרים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים, כ-12 דקות.
4. משאירים את המכסה סגור לפחות ל-10 דקות, כדי שהאדים יספגו בקינואה. מגישים חם או משתמשים קר בסלט.

 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page


התחברות לחברים


כל הזכויות שמורות לקירה לוי 2006-2012 ©
אין לעשות שימוש בכל המופיע בדפים אלו ללא רשות מפורשת ובכתב של בעל האתר
לייבסיטי - בניית אתרים